Aanmelden
   
  Home  Trainingen  Prezi-Les Primair  Prezi Ontwerp  Contact   
 
  Welkom      Wat is Prezi?      Onze Prezi       
 
 
 
   

> Beeldende communicatie
> On- en offline bewerken
en presenteren

> Dymasche functies
> Praktische ontwerp optisch
> Ruime keus standaard TemplatesWat is Prezi?                                                                    

Dé opvolger van Powerpoint!
Prezi, dé opvolger van powerpoint, is een online presentatie-tool die het mogelijk maakt informatie op een dynamische, creatieve en overzichtelijke wijze vorm te geven. Met een oneindig canvas (werkblad) als basis is het mogelijk op ieder gewenst moment of op ieder gewenste plek online te werken aan presentaties. In en uitzoomen, toevoegen en bewerken van filmmateriaal, grafieken of beeldmateriaal, het is allemaal mogelijk en eenvoudig te leren.
 
Hoogwaardige grafische presentaties
Prezi biedt mogelijkheden voor verrassende grafische en dynamische presentaties met een hoge WOW-factor. Ter voorbereiding van je presentatie maak je eerst een mindmap. Hieronder vind je een voorbeeld daarvan. 
Géén hand-outs meer maar een link

Met Prezi behoren hand-outs tot de verleden tijd! Geen papierwerk meer, niet meer uren kopiëren of andere voorbereidende werkzaamheden. Met Prezi stuurt u per mail de link van uw presentaties naar uw relaties. En wilt u acheraf wijzigingen doorvoeren dan is het niet nodig de presentatie opnieuw te verzenden. Zij kunnen dan overal en altijd op hun gemak het geheel nog eens doornemen. 


 
 
Verkiezingen VS
Onderwerpen in deze prezi over het electoraat in de VS > Alle Amerikaanse presidenten > Het Capitool, Congres en National Mall > Senaat en het Huis van Afgevaardigden > Voorverkiezingen en Verkiezingen > Kiescollege en Kiesmannen > First past the Post > President-elect
Maak indruk met een Prezume
Maak eens een cv in prezi. Dit noemen we een prezume.
Sinterklaas 2015
Playlist met video's voor het Sinterklaasfeest op school
Prezi ontwerp
Voor werkperspectief hebben we een prezi presentatie gemaakt.
   
  Inloggen op e-learning omgeving:
Voor het inloggen op Prezi-les.nl wordt gebruik gemaakt van cookies.
  E-mail:
 
  Wachtwoord: